Poleposition

Kalender 2020

Update 01/08/2020

Champagneweekend

AFGELAST wegens maatregelen COVID-19

De Champagnestreek spreekt tot de verbeelding door de afwisseling van groen en cultuur overgoten met een culinair sausje.
We verzamelen op vrijdag dicht bij de Franse grens en na een lichte lunch trekken we door de Franse Ardennen richting Champagnestreek. Eens we de Route touristique de Champagne gevonden hebben is het tijd voor een rondleiding en een glaasje bubbels. De eerste dag eindigt na het inchecken in het hotel en een maaltijd bij de buren.
Na een stevig ontbijt kunnen we op stap doorheen de champagnestreek, niet Reims en Epernay doorkruisen maar een tocht van 180 km langsheen bijzondere plaatsen in de regio. Ideaal om de cabrio lost te laten tussen de wijngaarden en de talrijke champagnehuizen en kleine champagneboeren. Onderweg zijn er abdijen en kastelen die het landschap opvrolijken of de moeite zijn voor een tussenstop. Na de rondrit is het tijd om ons op te frissen en te gaan dineren in een uniek kader en te genieten van een excellente menu. Als afsluiter staat er nog een uitstapje op het programma, Chalons by night.
Op zondag is het alweer tijd om via landelijke wegen richting België te rijden en onze wegen scheiden over de landsgrens waar de snelweg alle richtingen uitgaat.
Zin om samen dit avontuur te beleven? Snel aanmelden want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijving ...(VOLZET)