Poleposition

Kalender 2020

Update 01/08/2020

Een stukje West-Vlaanderen

5 april 2020 -AFGELAST-

We starten deze 1ste rit op dezelfde plaats als vorig jaar in Zedelgem. De rit is ongeveer 160km en is vlot te rijden.
We rijden door het centrum van Tielt alsook door het centrum van Izegem , in beide steden zijn verschillende terrassen . We rijden ook door Passendale waar we de oude kaasmakerij passeren, dit is een klein museum met een grote cafetaria en tearoom. Verder rijden we door Oost en Westvleteren waar we de St. Sixtus abdij passeren met daar tegenover taverne De Vrede waar je het beroemde bier Westvleteren kan proeven en kopen.
De rest van de rit zijn overwegend rustige wegen en we eindigen langs de Oostendesteenweg in Ichtegem waar we ons avondmaal kunnen nuttigen. Alvast veel plezier.


Iedereen weet ondertussen dat er maatregelen getroffen zijn om het oprukken van het coronavirus tegen te gaan. Alle horeca wordt gesloten tot 3 april. Die datum ligt akelig dicht bij onze eerste rit. De rit op zich is geen probleem en kan altijd doorgaan. Mocht er de komende weken een verlenging van de maatregel komen, dan komt onze activiteit in het gedrang. Geen startplaats, geen avondmaal maar ook geen stop mogelijkheden onderweg. Van zodra er nieuws is zullen we de gepaste beslissing nemen en die meedelen.

Inschrijving ...

AFGELAST wegens maatregelen COVID-19