Poleposition

Kalender 2019

Update 23/12/2018

Miss Murder Moorddiner

17 maart 2018 - door CabrioFun

Peuzelend puzzelen en tafelend ontrafelen.
De Miss World verkiezingen worden dit jaar gehouden op “Coco Island”, het Caribische privé eiland van miljardair Bruce Ranson. Twee dagen voor de finale worden Miss Mexico en Miss Venezuela dood aangetroffen in het gastenverblijf. Ze zijn op gruwelijke wijze vermoord. De moordenaar moet zich onder de gasten op het eiland bevinden.
Tot overmaat van ramp steekt er die avond een tropische storm op en kunnen de gewaarschuwde autoriteiten op het vasteland het eiland voorlopig niet bereiken. Tony Speranza, de bodyguard van gastheer Bruce Ranson pakt daarom zijn oude beroep van rechercheur weer op en gaat op zoek naar de dader.
Een groot aantal hoogstaande gasten blijkt zowel een motief als de gelegenheid te hebben gehad om de moorden te plegen. De lijst met verdachten wordt snel langer, zelfs gastheer Bruce Ranson valt onder verdenking. Tony Speranza besluit hen de volgende dag allemaal uit te nodigen voor een diner in de eetzaal van het gastenverblijf waar het drama heeft plaatsgevonden. Tijdens dit diner passeren alle alibi’s en motieven de revue en zal de moordenaar uiteindelijk ontmaskerd worden.
Aan de hand van tips, aanwijzingen en alibi’s gaat u proberen de ware toedracht van deze dubbele moord te ontrafelen. Wie zou deze beeldschone vrouwen op zo’n gruwelijke manier vermoord hebben? Met welk motief? Waar is het moordwapen? En waar was ú toen de moorden gepleegd werden?
PROGRAMMA
19.00u - 23.30 u

Animatie - 3 gangendiner - drank inbegrepen
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
75 euro per persoon